De dag van de Mantelzorg ook in Bolsward

10 november is het de dag van de Mantelzorg en op deze dag wordt er landelijk door verschillende organisaties een verwenactiviteit geboden.

Mantelzorgers verdienen die aandacht, en de geboden activiteit is gratis. Bovendien krijgen alle bij ons bekende mantelzorgers (133) in Bolsward e.o. als waardering een presentje met begeleidende brief van de gemeente. Het Stipepunt organiseert dit onder de vleugels van Timpaan Welzijn en Gemeente Sud-West Fryslan.  Helaas zijn er veel stille mantelzorgers, die bij het Stipepunt  niet bekend zijn. En ook die wil het Stipepunt de activiteit op de dag van de  Mantelzorg aanbieden. Hiervoor is het wel nodig dat men zich opgeeft voor deze dag.

De dag van de Mantelzorg is een dag waarop het zorgen voor…. even kan worden vergeten als er sprake is van respijtzorg. En daar zit vaak de bottleneck voor mantelzorgers. Het Stipepunt biedt aan mantelzorgers een luisterend oor via telefonisch contact en kan doorverwijzen naar helpende instanties.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.