De Bron en De Blinker openen peuteropvang en kinderdagverblijf

Vrijdagmorgen was de officiële opening van de peuteropvang en het kinderdagverblijf welke gevestigd zijn in de basisscholen de Bron en Blinker te Bolsward.

Jesse, Finn en Amber knippen het lint door samen met wethouder Stella van Gent

De scholen zijn in samenwerking met stichting kinderopvang Friesland (skF) afgelopen zomer gestart met het kinderdagverblijf nadat een jaar eerder de peuteropvang de Bron/ Blinker al was begonnen.  Volgens locatiemanager Marleen van der Zee van skF is de samenwerking met beide basisscholen zeer prettig. “Een doorgaande lijn creëren voor kinderen van 0-12 jaar is zeer bijzonder en erg goed voor de kinderen”:Aldus Van der Zee.

Te denken valt aan afstemming van pedagogische werkplannen, samenwerking binnen de peuter en  kleutergroepen en korte lijnen in de overdracht van de kinderen. Daarnaast is het volgens Van der Zee voor de ouders ook praktisch om alle kinderen uit het gezin onder te kunnen brengen op 1 locatie.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.