De Brekbere cirkel vrijdag in het Marne Theater

Bolsward – Het Marne Theater presenteert op vrijdag 17 maart de swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende love-story vol Amerikaanse rootsmuziek met onder andere Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra.

Elise (Tet Rozendal) en Didier (Wybo Smids) beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt ontvlamt Didier in woede en zoekt Elisa troost.

Wat gebeurt er als dat waar je het meest van houdt van je afgenomen wordt ? Elise vindt een uitweg. Ze beleeft haar finale. Ze treedt nog één keer op met Didier en hun band. Ze spelen nummers van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings.

De film ,The Broken Circle Break Down’ , gebaseerd op het toneelstuk, werd bejubeld door pers en publiek. De Vlaamse en Nederlandse theaterversie trok volle zalen. En nu is deze parel van een voorstelling in het Marne Theater te Bolsward te zien.

,Fertriet kinst net diele, net echt. Fertriet dat hast net, dat bist’.

Vrijdag 17 maart in het Marne Theater, Schoolstraat 1, Bolsward. Reserveren via het Guysbert Japicxhûs, tel. 573990.

Meer informatie op www.boog-bolsward.nl

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.