De baan moet er door

{jcomments on}Terwijl de temperaturen momenteel rond het vriespunt liggen, de voorspellingen voor volgende week meer dan gunstig zijn voor schaatsliefhebber en iedereen, behalve de Friezen, gek worden van de Elfstedentocht, is er in ieder geval volop schaats plezier.

Zo wordt de baan op het ijs van de Fûgelkrite schoongehouden. En dat is natuurlijk mooi voor alle schaatsliefhebbers. Ook het  ijs in de binnenstad lijkt de komende dagen begaanbaar en met de voorspelde langere vorstperiode tot in 2011 lijken tochten vanuit Bolsward naar waar dan ook mogelijk. Maar wees natuurlijk voorzichtig als u de ijzers onderbindt en erop uit gaat. De ijsbaan van Bolsward lijkt er niet al te best bij te liggen, één van de mensen van TV Bolsward constateerde afgelopen zaterdag al dat het ijs weer veel te vroeg was betreden en daardoor zwaar beschadigd.

Laat weten waar je kunt schaatsen in de reacties.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.