De baan moet er door (update)

Vanavond is al een deel van de route door Bolsward geveegd, om 19.15 uur begonnen Richard Jorna, Frans Bekema, Ate Monsma,  Marten Homma, Rinse Draaisma, Angeliqe Jorna en Wiebe Palstra aan de klus en anderhalf uur later was de klus geklaard.

De reden om op dinsdagavond al te beginnen met het baanvegen was omdat de vier vegers woensdag niet in de gelegenheid zijn om mee te helpen. Ze hebben over een stuk van zo’n 250 meter de baan in de Harlingervaart  breder gemaakt.

Wat opviel was dat de plastic sneeuwschuivers niet goed het zogenaamde “fondant” ijs weg kunnen krijgen. Vandaar de tip om, als u die heeft, de stalen sneeuwschuiver mee te nemen als u woensdag gaat meehelpen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.