De allerlaatste wedstrijd van RES

Zondag zal de allerlaatste wedstrijd van vv RES 1 in competitieverband worden gespeeld op sportpark Het Bolwerk in Bolsward.

De voetbalclub die op 1 juli 1936 het levenslicht zag, zal later dit jaar opgaan in de fusieclub SC Bolsward.  Eerder dit jaar besloten de leden van zowel vv RES als sc Bolsward dat de beide besturen verder konden gaan met de fusieplannen.

Het werd een bijzonder seizoen voor de Blauw Witten” want met een team van wat “oudere”en jongere voetballers werd een team samengesteld die dat laatste seizoen gingen voetballen. Er werd getwijfeld of er wel punten binnen gehaald zouden worden, maar dat bleek geen enkel probleem want op 7 september 2014 wint RES 1 zijn eerste competitiewedstrijd met 4-1 van Aengwirden. RES won dit seizoen 11 keer, speelde 2x gelijk en verloor 12 wedstrijden en haalde daarmee tot nu toe 35 punten opo de 9e plaats.

Morgen zal om 14.00 uur het laatste fluitsignaal klinken voor de “Blauw Witten”. De wedstrijd zal worden opgenomen door de medewerkers van Bouma Producties en het wedstrijdverslag zal worden ingesproken door Niels Engelmoer.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.