De allerlaatste stadsderby

Aanstaande zondag zal voor de allerlaatste keer een echte stadsderby zijn in Bolsward, dan spelen SC Bolsward 4 tegen RES 3.

Nadat eerder al bekend werd dat vv RES de intentie heeft om te gaan fuseren met SC Bolsward bleek dat deze wedstrijd de laatste strijd zal zijn tussen de twee verschillende voetbalverenigen uit de stad. De wedstrijden op het hoogste niveau waren altijd al wat extra beladen maar ook voor de lager geplaatste teams was een derby iedere keer weer speciaal. Het was de strijd om even te laten zien wie er de beste was.

Zondag zal er voorafgaand en na afloop van de wedstrijd aandacht besteed worden aan de “allerlaatste” derby.  vanaf 10.00 uur is de wedstrijd te volgen op sportveldencomplex Het Bolwerk. Na afloop is er in de kantine muziek en feest.

Foto: Archief Wiebe Palstra

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.