Dansfestival zoekt gastgezinnen

Het Bolswarder Internationaal Folkloristisch dansfestival wat jaarlijks plaatsvindt tijdens de Heamiel dagen is druk op zoek naar gastgezinnen.

Het bestuur zoekt naar gastvrije families in Bolsward en omgeving. Het festival vindt plaats van 21 t/m 24 juni 2017. Door het hebben van de dansers in uw huis, zijn jarenlange vriendschappen met gasten van over de gehele wereld ontstaan.

Een unieke kans om uw huis open te zetten voor gasten, maar ook zeker om kennis te maken met culturen waar u anders niet zo snel mee zou hebben kennisgemaakt.

Dit jaar komen er weer groepen uit verschillende landen en continenten naar Bolsward, de groepen die naar het festival zullen afreizen komen uit: Portgual, Nieuw zeeland, Boerjatië, Polen, en Costa Rica.

Wilt u meer weten over het gastgezin zijn? Neemt u vooral contact op voor al uw vragen met: Froukje Gaastra (e-mail). 0517- 531902 of met Hendrika Woudstra (e-mail) 0515-573405

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.