Dansfestival Bolsward gaat ook in 2017 verder

Na vele onderhandelingen met de gemeente sudwest Fryslân kan het bestuur voor 2017 wederom een dansfestival organiseren. Het festival geldt als spraakmaker tijdens de traditionele heamiel dagen.

Het dansfestival Bolsward is tot wat velen niet weten een zelfstandige organisatie tijdens de heamieldagen en moet zich zelf bedruipen. De enige connectie met de heamiel dagen is dat het tijdens deze dagen wordt georganiseerd.

Voor 2017 heeft de coördinator buitenlandse groepen Hendrika Woudstra alweer enkele groepen weten vast te leggen en dit belooft alweer heel wat nieuws wat nog niet eerder in Bolsward is vertoond.

Er komen onder andere  een groep echte Maori’s uit Nieuw Zeeland,  een professionele groep uit Boerjatië naar Bolsward. Ook Zuid-Amerika, mag niet ontbreken met een groep uit Costarica, verder zijn er nog gesprekken gaande met groepen uit Spanje ( Baskenland ) en Oost Europa, het doel is zeker 6 buitenlandse groepen te hebben in Bolsward.

Het festival vindt in 2017 plaats van 21 tot 24 juni 2017

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.