Dag van de Armoede dit jaar in Makkum

14 oktober 2016 wordt de dag van de armoede gehouden. Dit jaar is het thema Door vertrouwen naar zelfvertrouwen.

De dag wordt georganiseerd in vrezorgingshuis Avondrus te Makkum door de Initiatiefgroep armoede gemeente Sudwest Fryslân i.s.m. Patyna, Timpaan welzijn en Solidair Friesland.

Het ochtendprogramma wordt ingeleid door Stella van Gent, wethouder Sociaal Domein gemeente Sudwest Fryslân en Mevrouw Christine Kuiper, innovatieadviseur bij Movisie.

 

Het middagprogramma bestaat uit een workshop vertrouwen door haptonomiedocent Els de Graaf

Er zijn aan het bijwonen van deze dag geen kostenverbonden . De lunch wordt verzorgd en ter beschikking gesteld door Patyna.

Opgave voor deze dag of meer informatie? Neemt u dan contact op met Kees van Kordelaar, Diaconaal opbouwwerker bij Solidair Friesland op telefoonnummer 06-19905519.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.