DA Drogisterij Atsma organisert ATSMA`S AVOND

Dinsdagavond 25 november organiseert DA Drogisterij Atsma een ATSMA`S AVOND. Deze extra koopavond vlak voor de feestmaand geeft u de gelegenheid om uw Sint en Kerst aankopen te doen.

Maar er is deze avond veel meer! Zo is er een Gezondheidshoek met een promotrice van New Care Voedingssuplementen. Een tafel met Rawfood en Superfood producten van Bountiful die u kunt proeven en u kunt smoothies drinken van Bloem Groene Groenten . Tevens kunt u verschillende producten testen van Weleda natuurlijke huidverzorging .

Naast de Gezondheidshoek hebben we ook een Beautyhoek met o.a. een promotrice van Collistar die haar producten uitlegt en u die avond tevens kan opmaken. Dit wordt ook gedaan met het merk John van G Make-up, door een van onze medewerkers.
Er wordt ook een kleurenanalyse gehouden en nieuw bij ons ,een demo wimper extensions.
En als laatste een mini manicure om uw handen en nagels te verzorgen met Herome.

We verloten aan het einde van de avond 2 goed gevulde GOODIEBAGS en we geven ook nog 20% KORTING op alles.* Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Kortom het wordt een gezellige avond en we zien u graag op Dinsdagavond 25 november vanaf 18.30 tot 21.00 in onze winkel in Bolsward