Crowdfundingsactie voor leren en werken bij Op é Timpe

Hieslum-Sita Bakker en Jan Maarten Visser van werk- en leerbedrijf Op ‘e timpe willen verder groeien en hun  commerciële activiteiten (productverkoop) en opleidingsaanbod uitbreiden.

Zo willen zij hun schuur ‘De Golle’, verbouwen tot een uniek restaurant, waar hun medewerkers, familie, zakenlieden, buurtgenoten en de vele toeristen terecht kunnen voor een lunch en diner. “In ons toekomstig restaurant gaan onze medewerkers het horeca vak leren, natuurlijk onder begeleiding van een ervaren kok, met passie voor zijn vak”: Aldus Sita Bakker.

De medewerkers leren het vak meteen in de praktijk, met als doel: uitstroom naar een ‘reguliere’ baan, met een erkend horeca diploma op zak.

Om dit uniek project te bereiken zijn Sita en Jan Maarten een crowdfundingsactie gestart. Het streefbedrag is €80.000,- euro, hiermee kan de schuur verbouwd worden.

Met een investering in ‘De Golle’ ontvangt men een aantrekkelijke rente op de aangeboden lening en daarbij ontvangt elke investeerder een persoonlijk ambachtelijk cadeau, die door 1 van de medewerker met een beperking met zorg is gemaakt.

Voor meer informatie over de crowdfundingsactie klikt u hier

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.