Crowdfundingsactie TV Bolsward geslaagd

Binnen twee maanden na de start is het TV Bolsward gelukt om het benodigde geld bij elkaar te crowdfunden voor een nieuwe video camera.

De actie voor een nieuwe camera startte begin oktober en leidde ertoe dat verschillende bedrijven, stichtingen en ook veel volgers van TV Bolsward  het benodigde geld bijeen brachten. “Dat het zo snel zou gaan hadden we niet verwacht en maakt ons ook een beetje sprakeloos”:Aldus Ton Visser, voorzitter van stichting TV Bolsward.

Een nieuwe camera was noodzakelijk omdat de nu nog huidige camera analoog opnames maakt en verouderd is, hierdoor is er kans  op technische storingen wat zo nu en dan ook voorkwam.

Wij willen via deze weg alle particulieren, bedrijven en stichtingen bedanken voor de investering, de vrijwilligers gaan er goed gebruik van maken!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.