Crowdfundactie voor opleiding piloot verloopt voorspoedig

Nog geen maand geleden startte de 20 jarige Bolswarder Chris Gaitanis een crowdfundactie voor zijn grote droom.

Chris wil piloot worden en om dat te kunnen finacieren startte hij de actie zodat hij  in januari van het volgend jaar zou kunnen beginnen. Hij kreeg hierbij zelfs de steun van Jort Kelder die een video opnam voor Chris.

Nu, drie weken later is er zo’n €39.000,00 binnengekomen voor deze actie. en heeft Chris nog zo’n €12.500 te gaan om de actie te laten slagen.

Chris is uiteraard wel een beetje trots op het resultaat:”Het voelt natuurlijk super dat iets waar je lang mee bezig bent geweest en je lang naar uit hebt gekeken succesvol verloopt. De actie is uiteraard pas echt geslaagd als het hele bedrag opgehaald is. Dat geeft mij de zekerheid en de rust dat ik de hele opleiding kan volgen”.

U kunt Chris dus nog helpen, neem een kijkje op zijn site.

Foto Corné Wolf

Lees ook: Help Chris de lucht in

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.