Cotton Style opent deuren in Bolsward

Na het stoppen van Like Leaf op de Dijkstraat in Bolsward is woensdag Cotton Style open gegaan.

Karen de Jong van Cotton Style vertelt:”We vonden het zo jammer dat Like Leaf ging sluiten hierdoor kwam er een gat voor de klanten die gewend waren aan zo’n winkel en daarom dachten wij we springen in dat gat om het te dichten. Zodat de klant weer een mooie winkel hebben om naar toe te kunnen.”

Volgens De Jong heeft Cotton Style wel overeenkomsten met Like Leaf maar is de winkel wel breder georiënteerd. Zo heeft de winkel het merk Nemit in het assortiment, bekend om zijn spijkerbroekjes, maar verkoopt men ook kinderkleding van Scotch en Nik en Nik.

Cotton Style begint voor de klant direct met flinke kortingen. Zo wordt op de lente en zomercollectie 40% korting gegeven. Daarnaast wordt er nog een extra sale gedaan met eerdere collecties waar tot 80% korting op wordt gegeven.

Bolsward wist Cotton Style  de eerste dag goed te vinden waarbij volgens De Jong veel blije mensen en ook blije kinderen kwamen, want voor de kids staat in de winkel een ballenbak waar ze zich in kunnen vermaken als mama de kleding uitzoekt.

Het personeel in de winkel is ervaren en kan de klant goed advies geven. De Jong wil dat Cotton Syle een laagdrempelige en gezellige winkel wordt waar iedereen terecht kan. “Het is niet alleen een dure of goedkope winkel, je kan het heel mooi mengen. Juist doordat je klanten die keus geeft kunnen ze het vaak wel vinden”.

Naast Bolsward is er ook een Cotton Style in Joure, Heerenveen en Leeuwarden. Daarnaast is er ook een online webwinkel.

Op de foto v.l.n.r. medewerkster Wendy en eigenaar Karen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *