Cool: op bezoek bij familie Van Eysinga

Wil jij ’s avonds ook op pad? Met je zaklamp door de stad? En aanbellen bij dat statige herenhuis van de adellijke familie Van Eysinga? We doen de deur graag voor je open! Kom je op bezoek?

Tijdens Coole Kidsnacht op 15 oktober is Huis Van Eysinga speciaal na sluitingstijd geopend voor kinderen en hun ouders/ verzorgers. Van 17.00 tot 21.00 uur zijn kinderen welkom met hun zaklamp.

Bakken, limonade, spelletjes

Houd jij ook van bakken? Dan mag jij net zoals het personeel van de Van Eysinga’s een lekker koekje komen bakken in de historische kelderkeuken. Volgens 18de eeuws recept. Precies zoals vroeger, en zoals de heer des huizes de koekjes ook at. Cool toch?

Tijdens het wachten kun je een spelletje spelen in de muziekzaal. Dat deed de familie vroeger ook.  En drink je een glaasje citroenlimonade van een historisch recept. En je kunt ook een echt silhouetportret van jezelf knippen. Cool toch! En ondertussen zijn je zelfgebakken koekjes klaar! Heb jij zin in een coole nacht? Kom langs bij Van Eysinga. Reserveer je tijdslot via Museumhuizen.nl. Meld je direct aan, want vol = vol.

Meer informatie

Huis Van Eysinga van Vereniging Hendrick de Keyser is geopend op woensdag, donderdag, zaterdag van 10-16 uur, en op zondag van 12-16 uur.

Voor adres en prijzen zie www.museumhuizen.nl

Foto (C): M. Koning

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.