Contactgegevens

Als u nieuws heeft, een bericht, een foto of u heeft vragen waar u een filmverslag kunt vinden, dan kunt u ons bereiken via de mail. TV Bolsward kunt u bereiken door een e-mail te sturen naar

mail at tvbolsward.nl

Hierbij vervangt u at voor  @ en zet alles achter elkaar. 

In verband met spam wordt het e-mail adres niet volledig getoond.


1 reactie

 1. Beste mensen,
  Via deze weg willen wij u informeren over onze Tattoo, Art en Street Art Conventie 2016, die voor de twaalfde maal wordt gehouden in de RAI in Amsterdam op 27, 28 en 29 mei 2016.
  Wij zouden u dankbaar zijn als u onderstaand bericht als persbericht zou willen meenemen.
  Als u een fotograaf of journalist naar onze conventie wilt sturen kunt u een e-mail sturen naar met de naam van de persoon die komt. Wij zorgen er dan voor dat er een perskaart klaarligt.
  Bij voorbaat dank,
  Namens de Tattoo Expo Crew,
  Rene en Gideon
  http://www.tattooexpo.eu

  PERSBERICHT

  De meest toonaangevende tattoo conventie van de Benelux komt er weer aan, en is nu groter dan ooit! De 12e editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie Amsterdam 2016 biedt plaats aan ongeveer 300 van de beste tattoo artiesten uit binnen- en buitenland en vindt plaats van 27 tot en met 29 mei in hal 4 en 5 van de RAI in Amsterdam.

  De Tattoo, Art en Street Art Conventie is al jaren een niet te missen evenement voor alle tattoo liefhebbers. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.
  Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.
  Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

  Terug op de conventie: De Tattoo Preservation Service, die volgens een zorgvuldige wetenschappelijke methode getatoeëerde huid preserveert na de dood. Op deze manier verandert uw tattoo in een kunstwerk dat voor altijd blijft. Ook religieuze organisatie ‘De Kracht van de Veilige Naald’ is opnieuw aanwezig om de acceptatie van tattoos te promoten en tatoeëert geheel gratis het symbool van het Tatooisme bij een ieder die dat wil (voor zover de tijd dat toelaat, wees er snel bij!).
  De tattoo-artiesten beschilderen tijdens de conventie houten klompen. Aan het einde van de conventie is er een wedstrijd waarbij de mooist ‘getatoeëerde’/beschilderde klompen worden gekozen en zullen alle customized klompen gedoneerd worden aan het goede doel.
  Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo Conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U bent van harte welkom, tot ziens in Amsterdam!
  Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op:
  http://www.tattooexpo.eu
  Openingstijden:
  Vrijdag 27 mei van 15.00 – 23.00, zaterdag 28 mei van 11.00 – 23.00 en zondag 29 mei van 11.00 – 20.00
  Entree:
  Op vrijdag 27 mei kost een dagkaart 10,- euro. Op zaterdag 28 mei en op zondag 29 mei kost een dagkaart 18,- euro.
  Een weekendkaart kost 42,- euro.
  Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *