Concert Kees Kraayenoord in het Keerpunt

BOLSWARD – In het kader van haar 25 jarig bestaan organiseert christelijke gemeente Het Keerpunt op vrijdag 6 oktober a.s. een gratis concert met worshipleader Kees Kraayenoord. Dit is een feestelijk dankconcert als afsluiting van haar festiviteiten.

Tien jaar geleden gaf Kees Kraayenoord ook al een concert in Het Keerpunt. Dat was toen bij de opening van het nieuwe pand van de gemeente. Nu is Kraayenoord nog steeds een bekend spreker en worshipleader en geeft hij nog steeds concerten, al is zijn focus wel meer komen te liggen op zijn voorgangerschap bij de bekende Mozaiek0318 kerk in Veenendaal.

Het concert begint vrijdag 6 oktober om 20.00 uur en is in gebouw Het Keerpunt, aan de Burg. Praamsmalaan 35 in Bolsward. Ook al is het concert gratis, toch dien je vooraf kaarten te reserveren. Dat kan via www.hetkeerpunt.com/25-jaar-bestaan. Iedereen is van harte welkom.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.