Con Amore Musica geselecteerd voor Grieg kamerkoor festival

Het Bolswarder Con Amore Musica onder leiding van Gerben van der Veen treedt op tijdens het Grieg kamerkoor Festival op 23 mei in de Oosterpoort in Groningen.

De internationale vakjury heeft, nadat het koor zich na een oproep in de Leeuwarder Courant opgaf, positief geoordeeld over de opgave in de voorronde.

Er zijn voor deze dag vier kamerkoren geselecteerd en uitgenodigd die zich, naast het verplicht werk van Edvard Grieg zullen profileren met eigen repertoirekeuze in hun zangpresentatie van totaal 40 minuten.

De winnaar zal in het avondprogramma optreden samen met het Noorse topensemble: “Det Norske Solistkor” onder leiding van dirigent Grete Pedersen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.