Commissie St. Gertrudiskerk - verkoop collectie schilderijen van wijlen mevrouw Neel de Jager-UbbelsVoor een rechtvaardige en duurzame toekomst

De commissie, die op 30 september, een Talentenmarkt organiseert bij Oer de Toer in Workum, is in het bezit gekomen van een prachtige collectie schilderijen van wijlen mevrouw Neel de Jager-Ubbels. Mevrouw de Jager heeft ook de antependia (gekleurde kleden) geborduurd. Deze kleden worden nog steeds in de St. Gertrudiskerk gebruikt.

De collectie schilderijen, is keurig ingelijst, en te bijzonder om alleen maar op 30 september te koop aan te bieden. Miv van 6 september is er een verkoopexpositie ingericht in de kerk. Geopend tijdens de uren van Kerkbezichtiging: maandag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.

De opbrengst van de schilderijen en de Talentenmarkt is voor 2 doelen: Fryslân foar Moldavië en de Kledingbus Súdwest Fryslân.

Lees het volledige artikel bij Jelly Deinum van der Zee.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Nieuws door Jelly Deinum van der Zee. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Commissie St. Gertrudiskerk – verkoop collectie schilderijen van wijlen mevrouw Neel de Jager-UbbelsVoor een rechtvaardige en duurzame toekomst

Gerelateerde berichten