Coldplay fan van When we are Wild

De nieuwste single van de band When we are Wild die de band half januari uitbracht blijkt opgepikt te zijn door niemand minder dan de mannen van de Britse band Coldplay.

Het twitteraccount van Coldplay twitterde de videoclip van de band naar hun volgers en dat vinden de mannen van When we are Wild een grote eer. Dinand, zanger van Kane, en de mannen van Blof hebben ook veel waardering voor de nieuwe single van When we are wild.

De band bestaat uit Hille Stellingwerf (leadzang en gitaar), Folkert Hofstra (toetsen, zang), Patrick Schaafstal (gitaar, zang), Bart Hooghiemstra (bas, zang) en Pandu Windartono (drums, zang) en komt uit Witmarsum (e.o).

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.