Circus Salto aankomend weekend op Plein 1455

Zaterdag 21 en zondag 22 april komt Circus Salto naar Bolsward toe voor twee voorstellingen op Plein 1455.

Gastheer Sander presenteert een nieuwe show met nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland in een feestelijke voorstelling voor jong en oud!

Foto via Facebook Circus Salto

Een bezoek aan Circus Salto is een belevenis voor jong en oud. De kinderen gaan op in de sprankelende humor van Clown Sander en zijn goocheltrucs, eenden en natuurlijk de hilarische buikspreekact met de vogel Charlie!

Jong en oud heeft het zweet in handen bij de handstandacrobaat die een toren van stoelen bouwt tot vlak onder de nok van het Circus en zelfs daar bovenop nog een handstand maakt op één arm!

De Amerikaanse Laura Cohen straalt in een act waarbij het van origine kinderspel hoela hoep verheft tot ware Circuskunst. In de lucht combineert zij kracht en charme aan de trapeze als een ‘Lady in Red’.

Uit Letland komt meestergoochelaar Stepan met een verbazingwekkende magie met talloze waaiers en doeken…niets is wat het lijkt… Voor spektakel zorgt ‘The New Houdini’. Geïnspireerd door de legendarische ontsnappingskunstenaar Harry Houdini zorgt hij er voor dat iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Uniek in Europa!

Dit en nog veel meer in een 90-minuten durende show in de unieke entourage van het Circus Salto.

Op zaterdag 21 april begint de show om 15.00 uur en zondag 22 april om 14.00 uur.

Kaartverkoop vanaf 30 minuten voor aanvang aan de Circuskassa bij de caravan van Sander en vanaf twee weken voor de eerste show via www.circussalto.nl voor slechts 10 Euro (de goedkoopste prijs)! Aan de kassa 12,50 Euro. Ook worden er op grote schaal kortingsbonnen (1,50 Euro korting) verspreid via scholen, winkels en horeca. Volg Circus Salto ook op Facebook!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *