Circus Bossle op gewijzigde locatie in Bolsward

Inwoners van Bolsward hebben de vele posters vast al zien hangen; Het circus komt! Het circus staat echter niet zoals aangekondigd op Plein 1455 maar zo’n 500 meter verderop op het grasveld op de hoek van de Franekerstraat / Samuel van Haringhouckstraat.

De reden van deze adreswijziging is de door de Gemeente Súdwest-Fryslân verwachte verkeersdrukte aankomend weekend in verband met Sinterklaas inkopen en het beperkt aantal parkeerplaatsen in het centrum van Bolsward.

Het circus is, ondanks de gewijzigde locatie, blij toch in Bolsward te kunnen spelen. Zo kan het hooggeëerd publiek van Bolsward toch nog genieten van een familieshow met cowboys uit het wilde westen, razendsnelle jongleurs, vrolijke clowns, vliegende mensen en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

Ook de vele dieren zijn nog steeds een groot onderdeel in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese paarden de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, honden, ezels, lama’s, dwerggeitjes en mini-koeien.

De voorstellingen zijn op woensdag 29 november om 15.00 uur, vrijdag 1 december om 17.00 uur, zaterdag 2 december om 15.00 uur en zondag 3 december om 14.00 uur. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.Meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.