Circus Barani bezoekt Bloemkamp

Het werd een bijzondere ochtend voor de bewoners van woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp want een aantal medewerkers van circus Barani bezochten het verpleeghuis.

En dat betekende dat de bezoekers konden kijken naar acrobatiek, jongleurs, honden- en ganzendresuur, messenwerpers en natuurlijk een clown. Die voorstelling werd buitengewoon op prijs gesteld want het publiek zat niet alleen op de begane grond mee te genieten maar ook vanaf de eerste en tweede verdieping werd meegekeken.

Ook een aantal medewerkers van Bloemkamp werden betrokken in de show. Zo mocht een restaurantmedewerkster meedoen in de messenwerpact en deden vier medewerkers van de activiteitenbegeleiding een bijzondere evenwichtsoefening.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.