Christelijke Gemeente Het Keerpunt

Christelijke Gemeente Het Keerpunt is een Christelijke kerk gelegen aan Burgemeester Praamsmalaan 35 in Bolsward.

Meer informatie over Christelijke Gemeente Het Keerpunt in Bolsward

Het Keerpunt is een eigentijdse en betrokken christelijke gemeente in Bolsward. Op hun website kan je meer informatie vinden over wie ze zijn en wat ze doen. Ze nodigen je uit om een keer hun dienst te bezoeken. Op zondag 1 oktober is er een samenkomst om 10.00 uur, die ook via livestream te volgen is. Verder is er een agenda met verschillende samenkomsten en een kinderdienst in de komende weken. Er is ook nieuws over Stronglife Meetings, de Alpha Cursus en het nieuwe Fisk seizoen. Je kan ook de laatste preek beluisteren op de website. Het kerkgebouw is gevestigd aan de Burgemeester Praamsmalaan in Bolsward.

Wil je weten wat Christelijke Gemeente Het Keerpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gemeente Het Keerpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gemeente Het Keerpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gemeente Het Keerpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Christelijke Gemeente Het Keerpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gemeente Het Keerpunt

Bezoekers bekeken ook