Chris Draijer Makelaardij

Chris Draijer Makelaardij is een Makelaardij gelegen aan Industriepark 13 in Bolsward.

Meer informatie over Chris Draijer Makelaardij in Bolsward

Chris Draijer Makelaardij & Taxaties is een gecertificeerde makelaar - taxateur met 14 jaar ervaring en is gevestigd in Bolsward. Ze zijn actief in de regio Zuidwest Friesland en hechten veel belang aan de belangen van hun klanten en het geven van professioneel advies. Ze bieden diensten aan voor mensen die op zoek zijn naar een woning, hun eigen woning willen verkopen of willen weten wat de waarde van hun woning is. Daarnaast bieden ze een nieuw aanbod van verschillende woningen in Bolsward, Witmarsum, Sneek en Makkum, variërend in prijs van € 139.500,- tot € 569.500,- k.k. Ze zijn ook actief op social media waar ze informatie delen over woningen die te koop staan.

Wil je weten wat Chris Draijer Makelaardij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chris Draijer Makelaardij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chris Draijer Makelaardij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chris Draijer Makelaardij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Chris Draijer Makelaardij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chris Draijer Makelaardij

Bezoekers bekeken ook