Chauffeur worden op de rolstoelbus Bloemkamp? Vrijwilligers gevraagd!

 

Voor de rolstoelbus van locatie Bloemkamp in Bolsward (Patyna) zijn wij met spoedop zoek naar enthousiaste vrijwillige chauffeurs die willen helpen met het vervoer van cliënten.

Op de bus rijden meerdere vrijwilligers die volgens een planningsrooster gemiddeld 1x in de 8 dagen een hele dag beschikbaar zijn om te rijden. De meeste ritjes zijn in Friesland, om bijvoorbeeld op bezoek te gaan bij familie en vrienden. Daarnaast wordt de bus ook gebruikt voor gezamenlijke uitstapjes in de omgeving of ingezet voor vervoer naar vakantieverblijven.

Lijkt het u leuk om chauffeur op de rolstoelbus te worden of kent u iemand in uw omgeving? We horen het graag. Het is ook mogelijk om eerst met een chauffeur mee te rijden en zo de praktijk te ervaren. Voor meer informatie kunt u contact met opnemen Ina Heim, coördinator vrijwilligerswerk Bloemkamp. 0515-572944.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.