Centrum Bolsward op 30 april ,kinderspeelplaats'

Bolsward – Kinderen hebben zaterdagmiddag 30 april in het centrum alle ruimte om te spelen. De Bolswarder Activiteiten Club (onderdeel van de Vereniging Ondernemend Bolsward) organiseert die middag van 13.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse kidsday.

Terwijl de kinderen op straat spelen hebben de ouders alle gelegenheid te shoppen en inkopen te doen. Het speelveld voor de kinderen strekt zich uit van de Bargefenne/Dijkstraat tot en met het Broereplein.

Behalve dat de kinderen hun eigen spelletjes op straat kunnen doen is er ook van alles te beleven. Zo verzorgt de brandweer op het Broereplein demonstraties en kunnen kinderen ervaren wat het is om met een echte brandslang te spuiten.

Zowel op de Bargefenne/Dijkstraat als op het Marktplein komen twee grote springkussens en wie geschminkt wil worden kan op het Marktplein terecht.
Er is een zweefmolen en om het feest compleet te maken loopt er een ballonnenclown. Bij Es-Ster op de Dijkstraat is er volop gelegenheid om te knutselen.
Het centrum is die middag vanzelfsprekend auto- en busvrij. De deelname aan alle activiteiten is gratis.

Baas van Bolsward
Dit jaar wordt voor het eerst DE BAAS VAN BOLSWARD gekozen. Iedereen van 8 tot 12 jaar kan meedoen aan deze wedstrijd. Schrijf je motivatie en lever deze in bij Primera, Nieuwmarkt 13, Bolsward.

Je kunt je inschrijven tot 14 april as. En wie weet ben jij voor 1 dag BAAS van BOLSWARD. Zorg er wel voor dat je in de stad bent op 30 april!
Bekijk de voorwaarden op www.bolswarddigitaal.nl

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.