Centric sponsort GV Hanzestad uit Bolsward

BOLSWARD – De jeugd van GV Hanzestad uit Bolsward wordt dit seizoen gesponsord door Centric. De werkgever van de vader van jeugdleden Yara en Noa de Boer heeft ervoor gezorgd dat er een nieuwe balkhoes aangeschaft kon worden.

Deze sponsoractie was een enorme verassing voor GV Hanzestad. De gymnasten kunnen dankzij Centric weer veilig en met veel plezier van de balk gebruik maken. Momenteel bereiden de turnsters van GV Hanzestad zich voor op de plaatsingswedstrijden in de verschillende categorieën en hopen zich te plaatsen voor de Friese kampioenschappen.

Centric kiest ervoor om de verenigingen van familieleden van Centric-medewerkers te sponsoren, zoals jeugdteams waarin (klein)kinderen, broertjes of zusjes actief zijn. De medewerkers reageren zeer positief en zijn erg betrokken bij hun verenigingen. Ze denken zelf ook actief mee met hoe het geld goed kan worden besteed.

In totaal sponsort Centric 75 jeugdsportverenigingen verspreid door Nederland. Een gezonde levensstijl met ruimte voor beweging begint al op jonge leeftijd. Als maatschappelijk betrokken onderneming vindt Centric het daarom belangrijk dat jongeren de kans krijgen een sport te beoefenen. Daarnaast verbinden ze zich graag aan sportieve activiteiten, omdat die mensen op een positieve manier samenbrengen.

(eigen foto)

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.