Centrale diensten Patyna verhuizen naar Sneek

Het servicebureau van ouderenzorgorganisatie Patyna gaat verhuizen. Vanaf 28 mei aanstaande zijn de centrale diensten gehuisvest in het kantoorpand aan de Harste 15 in Sneek. Dit is naast woonzorg- en behandelcentrum Ielânen, één van de locaties van Patyna.  

Op het servicebureau van Patyna werken ongeveer 120 medewerkers. Zij houden zich onder andere bezig met Financiën, ICT, P&O, Facilitaire Zaken en Communicatie. Deze centrale diensten zijn in de oude situatie te vinden op twee verschillende locaties: in Joure en Bolsward. Dit is ontstaan door de fusie begin 2016 van de beide zorgorganisaties Tellens en Plantein. “We zijn blij dat aan deze weinig efficiënte situatie een eind komt”, vertelt bestuursvoorzitter Johan Krul.

De centrale diensten verhuizen naar het voormalige pand van woningcorporatie Accolade. Het gedateerde kantoor was al een tijd geleden overgenomen door Patyna. De verbouw tot servicebureau duurde ruim een jaar. Er is volgens de nieuwste duurzaamheidsrichtlijnen verbouwd. “Veel bestaande elementen zijn behouden gebleven, zoals de fundering, de trap en de liftschaft. Bovendien kunnen de verschillende kantoorruimtes afzonderlijk van elkaar verwarmd of gekoeld worden door middel van een klimaatbeheersingssysteem”, aldus Jorn Stroetenga, senior vastgoedbeheer en techniek bij Patyna.

Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderen(revalidatie)zorg. De zorg vindt plaats op ruim
30 woonzorglocaties in Friesland en bij cliënten thuis. De organisatie telt ongeveer 2800 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.patyna.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.