CDA trapt campagne Provinciale Staten verkiezingen af in Bolsward

Bolsward – Onder leiding van Sander de Rouwe en Bé de Winter trekt het CDA de komende twee en een halve week door Fryslân in het kader van de verkiezingscampagne.

De aftrap is zaterdag 28 februari op sportpark ’t Bolwerk in Bolsward. Naast de spectaculaire openingsactie is er ook een ludieke actie met een knipoog. Voor de eerste 50 aanwezigen is er de mogelijkheid om Sander “achter de geraniums te zetten”. Zij krijgen namelijk bij een raamposter van Sander ook een gratis geranium cadeau! “Zet Sander tot en met 18 maart achter de geraniums én daarna… Aan het werk!”
Tijdens de opening zal ook het winnende ontwerp van de CDA Fryslân vlag worden gepresenteerd én zal de winnaar van deze wedstrijd in het zonnetje gezet worden. Deze vlag is vanaf morgen tot en met 5 maart gratis te bestellen via www.cda.frl de Rouwe: “Dit zijn natuurlijk gebaren waarmee we zichtbaar willen zijn. Maar wij willen echt #aanhetwerk foar Fryslân. Nu, tijdens de campagne, maar ook ná 18 maart. Dit zijn provinciale verkiezingen dus gaan wij de hele provincie door! Met de hoofdthema’s Wurkje, Wenje en Wille, maar uiteraard ook Wetter, gaan wij onze visie voor de komende 4 jaar aangeven voor de Provinsje en het Wetterskip.”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.