Catharina Breeuwsma doneert haar haren aan stichting Haarwensen

Na vier jaar lang sparen was het haar lang genoeg 0m te laten knippen en vervelend vond de 13 jarige Catharina uit Schettens het niet.

Want het nadeel van het lange haar is het vele kammen wat ze moest doen en omdat ze ook graag mag zwemmen vond ze het wel prettig om het een stukje korter te laten knippen.Vandaar dat ze een afspraak maakte bij kapsalon Anita in Bolsward. Deze kapsters van deze kapsalon staan volledig achter het werk van stichting Haarwensen en knippen dan ook altijd iedereen die zijn haar doneert gratis. Helemaal kort wilde Catharina het niet hebben maar het was voldoende op lengte om het haar nog tot op schouders te laten hangen.

Nadat de staart goed in gevlecht is verdwijnt onverbiddelijk de schaar in het haar en voelt het direct anders. Maar spijt heeft Catharina niet. Ze wilde het graag geven aan een goed doel en het idee dat er straks iemand met haar haar weer gelukkig is maakt Catharina ook weer tevreden. Stichting Haarwensen is enorm blij met de donaties. Ze hebben drie staarten nodig om één pruik te maken. Die pruiken zijn bestemd voor kinderen tot en met 18 jaar die kaal zijn geworden door een medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid).

Zus Annabeth heeft ook behoorlijk lang haar maar zij laat het eerst nog even groeien,want ze wil wel doneren aan  de stichting, maar dan wil ze nog wel wat lengte overhouden.

Fotoalbum

Lees ook:

Staart eraf voor stichting Haarwensen

Claudia knipt haar haar eraf voor Stichting Haarwensen


2 reacties

  1. 7 juli 2015

    […] Lees ook Catharina Breeuwsma doneert vlecht…… […]

  2. 7 juli 2015

    […] Lees ook Catharina Breeuwsma doneert vlecht…… […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *