Carglass®

Carglass® is een Autoruitreparatie gelegen aan De Marne 110S in Bolsward.

Meer informatie over Carglass® in Bolsward

Carglass® Bolsward is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en vervangen van autoruiten. Ze proberen altijd eerst de autoruit te repareren voordat ze deze vervangen, om tijd en geld te besparen. Als de autoruit toch vervangen moet worden, kalibreren ze indien nodig ook de camera in de voorruit voor de veiligheid van de klant. Carglass® Bolsward is gevestigd op industrieterrein de Marne in Beugen en biedt verschillende diensten aan, waaronder het herstellen van autoruitschade, het blinderen van autoruiten en het vervangen van ruitenwissers. Klanten kunnen gebruikmaken van gratis leenfietsen om naar het centrum van Bolsward te gaan terwijl ze wachten op de reparatie. Carglass® Bolsward is actief in verschillende regio's, waaronder Eemswoude, Wolsum, Burgwerd, Witmarsum en Sneek. Ze bieden ook verschillende voordelen aan, zoals gratis Wi-Fi, koffie en thee in de wachtruimte, kranten en tijdschriften en transparantie tijdens de reparatie. Daarnaast werken ze samen met verzekerings- en leasemaatschappijen en is het mogelijk om binnen enkele minuten een afspraak te maken.

Wil je weten wat Carglass® verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carglass® of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carglass®? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carglass® het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Carglass® reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carglass®

Bezoekers bekeken ook