Cameretten finalistentour zaterdag in Ons Gebouw

Inmiddels vaste prik in Ons Gebouw, de Cameretten Finalisten Tour. Een verrassingsavondje met de finalisten van Cameretten. Het heeft het publiek nog nooit teleurgesteld dus laat de hapjes maar in de koelkast en kom voor een bitterbal naar Ons Gebouw.

Drie cabaretacts voor de prijs van een. Wellicht weer een aantal talenten waar we nog veel van gaan horen. Wie?Anne Neuteboom, Jasper Smit en Tom Montfrooy. De finalisten treden in de voetsporen van vele van de grootste cabaretiers van Nederland: (Hans) Teeuwen &Smeenck, Theo Maassen, Plien& Bianca, Brigitte Kaandorp, Hans Liberg, Ernesto&Marcelino, Marc-Marie Huijbregts, Niet Schieten!, Schudden, Neerlands Hoop, Herman Finkers, Purper, Bert Klunder, NUHR,Arie& Silvester, Ivo de Wijs, Mark van de Veerdonk,Stef Bos, Eric van Sauers, Ruben (Nicolai) & Nathan, Bert Visscher en Paul de Leeuw.

De drie finalisten dit warenPieter Verelst, Alex Ploeg en Victor Luis van Es. Na lang beraad kende de jury, onder leiding van juryvoorzitter Nico Baars, aan het eind van een succesvolle avond de juryprijs toe aan Pieter Verelst. Het publiek bepaalde dat Alex Ploeg de publieksprijs heeft gewonnen.

Datum:                29 april

Artiest:                 Cameretten Finalisten Tour

Locatie:               Ons Gebouw Bolsward

Aanvang:            20.30

Voorverkoop:  Expert

Entree:                Voorverkoop € 15,00

Website:             www.boog-bolsward.nl

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.