Café Robbie geopend

Vrijdagmiddag werd op de Bargefenne 11 café Robbie geopend.

Trijntje, Ellie, Marco en Marten zijn zo’n vier weken bezig geweest met de verbouwing van het pand en kon vandaag dus de deur geopend worden. Het was voor de ene de wens om een café te starten en door verschillende gesprekken met kennissen werd besloten om gezamenlijk een café te starten

De naam Robbie is ontleend aan Robbie van Couwenberg, de zoon van Ellie en Marco Couwenberg. Hij kwam vorig jaar op tragische wijze om het leven in de haven van het Limburgse Stein.

De keus voor deze naam was niet moeilijk volgens Ellie:”Robbie zou het heel erg mooi gevonden hebben om het café naar hem te vernoemen Hij wist dat het een wens was van zijn ouders en zou hier volledig achter hebben gestaan.

Naast het drinken van een kopje koffie, een borrel, biertje, wijn of fris, is er ook een kleine menu kaart waarbij kwaliteit voorop staat. Ook kan er door de bezoekers gedart worden.

De openingstijden worden via de Facebookpagina bekend gemaakt.

Op de foto: Marten Gerbrandy, Trijntje Gerbrandy, Ellie Couwenberg en Marco Couwenberg

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.