Cabriojacht Jolle Wind wordt bioscoopfilm

Vorig jaar november beleefde de Bolswarder Jolle Wind een bijzonder avontuur toen hij voor een vriend, Mark Stroop, meeging naar Irak om daar twee cabrio’s op te halen die eerder dat jaar gestolen waren.

Stroop heeft een autoverhuur bedrijf en zag eind september 2013 via track & trace-systeem zijn auto’s in Turkije rjden terwijl de auto’s de volgende dag weer ingeleverd moesten worden. Hij besloot de auto’s op te gaan halen vanuit Irak, de plek waar de auto’s uiteindelijk aankwamen.

Van het verhaal verschijnt volgend jaar een boek en nu blijkt dat er ook een film gaat verschijnen van dit bijzondere avontuur. Jolle wind laat weten benieuwd te zijn naar de boek en film.”De film wordt gedramatiseerd, dus veel extra toeters en bellen, de rode draad zal hetzelfde zijn, naar de rest ben ik benieuwd”:Aldus Jolle Wind. Over wie de rol van Wind moet gaan spelen is hij zelf nog niet uit.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.