Buurtmarkt Wijkvereniging de Molendraai

Wijkvereniging de Molendraai is op zoek naar meer verbinding met de mensen uit de wijken.

Daarom organiseren men zaterdag 20 juni een gezellige Buurtmarkt van 10.00 uur tot 14.00 uur op de Dr. Joost Halbertsmastraat.

Voor, door en met elkaar is het motto zo is het de bedoeling dat mensen uit de omgeving hun producten of diensten kunnen aan bieden. Of het nu gaat om voedsel, kunst, sport, hobby, zelfgemaakte jam of live muziek? Het kan allemaal.

Geïnteresseerden kunnen een grondplek reserveren, hier zijn geen kosten aan verbonden. De bewoners van Noord 1 kunnen een plekje bij hun voordeur krijgen. De overige plekken worden toegewezen.
De bedoeling is dat deelnemers zelf zorgen voor een tafel en eventueel aankleding om de spullen op te verkopen.

Voor aanmelding en info neem contact op met wijkvereniging de molendraai, telefonisch 06 45734468 of mail naar info@wijkverenigingdemolendraai.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.