Buschauffeur mishandeld

Bolsward – De politie heeft donderdagavond rond 22.10 op de Snekerstraatweg een 24-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 59-jarige buschauffeur te hebben mishandeld.

De verdachte en chauffeur kregen ruzie omdat de buschauffeur te hard zou hebben geremd waardoor de verdachte ten val kwam. Vervolgens nam hij wraak op de buschauffeur door hem bij de kleding te pakken, achter zijn stoel weg te sleuren en hem met zijn vuist in het gezicht te slaan. Hierbij verloor de buschauffeur de macht over zijn bus omdat hij niet meer bij de pedalen kon. Hij herstelde meteen na het gebeuren en bracht de bus nog net op tijd tot stilstand om een ongeval te voorkomen.

De man is overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal werd opgemaakt. De 59-jarige chauffeur deed aangifte.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.