Burgemeester Hayo Apotheker ,,Bolsward is in potentie een waterstad''

Bolsward – ,,Bolsward moet nog eens stevig nadenken over het Waterfront Bolsward. Nu grote projecten daarvan niet haalbaar zijn, moet gekeken worden naar wat nog wel kan. Bolsward is in potentie een waterstad”.

Tot deze opmerking kwam burgemeester Hayo Apotheker donderdagavond tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Vereniging Ondernemend Bolsward in De Wijnberg.

Apotheker noemde de fusie tussen de winkeliersvereniging Bolsward Promotion en de Bedrijven Vereniging Bolsward een voorbeeld van eenwording. ,,Je ziet deze beweging momenteel ook in Sneek”.
Verder pleitte Apotheker voor een gezamenlijke aanpak van de westelijke entree van de stad. ,,De provincie, de gemeente en het openbaar vervoer willen deze entree, daarom is het belangrijk dat deze plannen gezamenlijk worden opgepakt. Bolsward heeft heel veel, benut dat potentieel.”

Op deze eerste activiteit van de Vereniging Ondernemend Bolsward onthulden Henkjan van der Wagen, oud-bestuurslid Bolsward Promotion, en Robert van de Leur alvast de vlag met het logo van de nieuwe vereniging.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.