Brug Burgwerd na 56 jaar voorzien van naamborden.

Wethouder Mirjam Bakker heeft vrijdagmiddag samen met Theo Gerritsma naamborden “Burchwerter Piip” onthuld op de brug in Burgwerd.

Dit gebeurde na een korte boottocht door Burgwerd. Theo Gerritsma was in 1952 betrokken bij het bouwen van de brug. Nu hangen na 56 jaar houten borden op de brug.

Aansluitend nam de wethouder het “Fotoboek Burgwerd 2014-2015” in ontvangst. Hierin zijn vrijwel alle Burgwerders geportretteerd. Tevens staan in het boek foto’s van Burgwerd door de jaren heen.

Aansluitend op het formele gedeelte was er voor inwoners, politici en pers een gezellige borrel bij Teetúntsje Selfhelp aan de Doniaweg in Burgwerd.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.