Brandweer rukt uit voor flessenpost (video)

De Brandweer van Bolsward rukte dinsdagavond rond 21.00 uur uit voor een bijzondere melding. Meester Age Huitema van de Sint Maartenschool had iets bijzonders in de gracht zien drijven en kon het niet uit het water krijgen.

Het ging om een fles met een lampje daarin, het bleek om flessenpost te gaan van de Hoofdpiet van Sinterklaas. Het blijkt dat tijdens de voorbereiding van de reis van Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten naar  Nederland iets vreselijk mis is gegaan !
De verzameling van gouden pepernoten van Sinterklaas zijn zoekgeraakt. Door de oproep van de Hoofdpiet met behulp van de flessenpost hoopt hij dat de kinderen in Bolsward mee gaan zoeken naar de gouden pepernoten van de Goedheiligman zodat zijn bijzondere verzameling weer compleet wordt gemaakt. TV Bolsward was aanwezig toen de brandweer de flessenpost uit het water haalde.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.