Brandweer rukt uit na bijzondere oproep

De brandweer van Bolsward hadden vanavond een bijzondere oefenavond want de brandweer oefende in opdracht van twee jongetjes.

Jan Pieter en Rink hadden vorige week een brief gestuurd naar de brandweer met een bijzondere hulpvraag. De drone van de jongens was tijdens een oefenvlucht boven het grasveld bij de Martinikerk per ongeluk geland in de dakgoot van de kerk.

En omdat de jongens wisten dat er op dinsdagavond geoefend werd door de brandweer werd hun hulp ingeroepen. Die oproep was voor de brandweer geen enkel probleem en daarom “rukte” de hoogwerker disndagavond uit voor een bijzondere berging. Brandweermannen Murk, Johan en Siepie waren de reddende “engel” voor Jan Pieter en Rink.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.