Branden in Bolsward in magazine Bolswards Historie

Het zevende nummer van het magazine “Bolswards Historie” is uitgekomen. Een uitgave waarin ruim aandacht wordt besteed aan een groot aantal spectaculaire branden dat de stad heeft geteisterd.

De historie van Bolsward wordt daarnaast beschreven in een aantal zeer lezenswaardige artikelen. Bijvoorbeeld hoe Bolsward presteerde in de TV-quiz “Een Tegen Allen”. Verder wordt de firma Plantinga, handel in wijnen en gedistilleerd, beschreven en is er het verhaal van het 11-jarige jongetje uit het Weeshuis dat uit de toren van de Martinikerk viel. De column is van de hand van oud-Bolswarder Hein de Haas, die momenteel in Engeland woont.

Het magazine is vanaf 6 november tegen betaling van € 4,95 verkrijgbaar bij: Het Boekhuis, Primera, Gysbert Japicxhus en Jumbo Kooistra.

 

Lees ook De Lotstrabrand

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.