Brand oude praktijklokalen "Suvelskool"

De politie heeft maandag rond 16.30 uur geassisteerd bij de afhandeling van een brand in een schuur aan het Suvelleantsje. Een getuige attendeerde de bewoners er op dat er brand was aan de achterzijde van het pand.


De brandweer had het vuur snel onder controle en de schade bleef hierdoor beperkt. Uit het politieonderzoek bleek dat een aantal kinderen in het schuurtje was geweest en hier een vuurtje had gemaakt. Toen ze dit niet meer uit konden krijgen waarschuwden ze een voorbijganger die onmiddellijk de bewoners op de hoogte bracht. De ouders van deze kinderen werden door de politie op de hoogte gesteld. Zij zullen ervoor zorgen dat de schade wordt vergoed. 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.