Braintrainers voor Bloemkamp

Bolsward – De cliënten van woonzorg en behandelcentrum Bloemkamp, onderdeel van Patyna, krijgen drie braintrainers cadeau. De braintrainers worden geschonken door de Stichting Vrienden van Bloemkamp.

Een braintrainer is een spelcomputer, die gebruikt wordt voor geheugentraining bij cliënten met geheugenproblematiek. Met de braintrainer kunnen de cliënten op een leuke en interactieve manier hun geheugen activeren. Het tempo en het niveau van de spelletjes kan individueel worden ingesteld. Ook kan de braintrainer worden gebruikt om herinneringen op te halen, omdat er ook foto’s opgezet kunnen worden.

De Stichting Vrienden van Bloemkamp steunt initiatieven en activiteiten die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden. Voorop staat dat die activiteiten het leven van de cliënten plezieriger maken en bijdragen aan hun welzijn.

(Via Groot Sneek)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.