Bouwgroep Dijkstra Draisma VGO en ERB erkend.

Een begrip in de bouw! Dat blijkt onder andere uit de twee nieuwe keurmerken die Bouwgroep Dijkstra Draisma sinds kort mag voeren.

Het VGO-keur: het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. En de ERB-erkenning: garant voor degelijke kennis en jarenlange ervaring op het gebied van monumentale restauraties. De keurmerken bieden zekerheden op kwaliteit, vakmanschap, ervaring en stabiliteit. Een waardevolle erkenning voor de afdelingen Onderhoud & Beheer en Restauratie & Instandhouding.

Het VGO-keur

Dat we op het gebied van Onderhouds- en Beheer werkzaamheden blijven innoveren blijkt uit de toekenning van het VGO-keur op alle vier de disciplines: gevels, daken, installaties en interieur. En dat voor de komende drie jaar. Een unieke en innovatieve prestatie in Nederland welke met prachtige cijfers behaald is: een 8,9 voor kennis, een 8,6 voor organisatie en een 8,8 voor klanttevredenheid. Typisch VGO? We doen het anders en innovatiever maar blijven degelijke vakmensen. Een werkwijze die ons op het lijf geschreven is.

Het VGO-keur garandeert dat projecten uitgevoerd worden op een efficiënte, overlast beperkende, bewonersvriendelijke en duurzame manier met voortdurende aandacht voor innovatie en communicatie met klant en bewoner. Meer informatie over het VGO-keur leest u op: www.vgokeur.nl

De ERB-erkenning

Dat restaureren een vak apart is daar zijn wij ons bewust van. Daarom werkt een specifiek opgeleid team, de afdeling Restauratie & Instandhouding, aan het in stand houden van ons monumentaal erfgoed. Inmiddels zijn we een Erkend Restauratie Bouwbedrijf door de toekenning van het ERB-certificaat voor Hoofdaannemers als tweede bedrijf in Noord-Nederland. Het keurmerk ERB is uitsluitend voor bouwbedrijven die zijn gespecialiseerd in het restaureren van monumentale objecten. Vooral het vakmanschap van onze restauratiemedewerkers is als zeer bekwaam beoordeeld door de landelijke beoordelingscommissie. Meer informatie over de ERB en ERM leest u op: www.stichtingerm.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.