Bouwgroep Dijkstra Draisma is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Op 17 november a.s. mag bouwgroep Dijkstra Draisma  de FD Gazelle Award in ontvangst nemen.

Een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Financiële gezondheid en een omzetgroei van minimaal twintig procent over drie jaar zijn de normen voor het winnen van de Award.

Biense Dijkstra, alg. directeur Bouwgroep Dijkstra Draisma: “Het is niet de eerste keer dat wij deze prijs winnen. Naast onze financiele gezondheid en omzetgroei, groeit ons familiebedrijf met name door onze focus op de transitie van aannemer naar aanbieder. We werken vanuit die overtuiging aan bijvoorbeeld sociale innovatie, stedelijke vernieuwing en betaalbare huisvesting. Eerder dit jaar hebben wij de Duurzaam Bouwen Awards in ontvangst mogen nemen voor meest duurzame bouwer van Nederland. Deze awards maken mij trots, op zowel ons bedrijf als onze mensen.”

Over de Gazellen Award
Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award moet een bedrijf de afgelopen 3 jaar een netto-omzetgroei hebben gerealiseerd van minstens 20 procent per jaar. Daarnaast is het belangrijk dat de organisatie een stabiele en gezonde financiële positie heeft. Het meest recente boekjaar dient te zijn afgesloten met een positief resultaat en in de voorgaande jaren mag maximaal één jaar een negatief resultaat zijn geboekt. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ING BusinessBoost, Payper en Topicus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *