Bouwgroep Dijkstra Draisma is best managed companie

BOLSWARD – Bouwgroep Dijkstra Draisma mag voor de vijfde keer de titel ‘Best Managed Company’ dragen.

Doordat de bouwgroep zich vorig jaar voor het vierde opeenvolgende jaar gekwalificeerd heeft, draagt zij sindsdien automatisch de status van Gold Member. “Best Managed Companies” is de verkiezing van de best geleide bedrijven binnen het Nederlands midden- en grootbedrijf, welke Deloitte en ING in samenwerking met VNO-NCW en Tias School for Business and Society dit jaar voor de zevende keer organiseert.

Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies van 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’. Slechts 75 bedrijven kwamen door de selectie heen, waarvan de Bouwgroep samen met Hamilton Bright uit Sneek de enige Friese bedrijven zijn.

Innoverend ondernemen

Wanneer bedrijven kennis blijven vergaren, naar hun klanten blijven luisteren en in staat zijn zich aan te passen aan de veranderende wereld om hen heen, hebben zij volgens Ralph Lange, directeur Marketing Grootbedrijf & Instellingen bij ING Nederland, genoeg potentie om toekomstbestendig te zijn.

“Het Best Managed Companies programma laat zien dat deze groep bedrijven wel degelijk kansen weet te pakken en daardoor uitstekende cijfers laat zien. Deze bedrijven bewijzen, dat ondanks de huidige situatie in de markt, voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om succesvol te zijn. We hopen dat deze bedrijven als voorbeeld en inspiratiebron kunnen dienen voor ondernemend Nederland.”
Bouwgroep Dijkstra Draisma inspireerde vorige week ruim 200 relaties tijdens hun seminar over hoe ‘Wonen in de wijk van morgen’ anders en beter kan. Een seminar ter ere van hun 110 jarig bestaan. 110 Jaar waarin een continue ontwikkeling heeft plaatsgevonden tot een bouwgroep met een missie: het ontzorgen van opdrachtgevers en gebruikers. Behalve aannemer van bouwprocessen zijn zij nu ook vooral aanbieder van wooncomfort. Zo gaan ontzorgen en innoveren hand in hand.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.