Bouwgroep Dijkstra Draisma het enige Friese bedrijf in lijst Best Managed Companies 2017-2018

Donderdag is bekend geworden dat Bouwgroep Dijkstra Draisma wederom de titel Best Managed Company mag dragen; als enige winnaar uit Friesland.

Omdat Bouwgroep Dijkstra Draisma al voor de achtste keer in de lijst voorkomt hebben zij nu voor het tweede jaar de status ‘Platinum Member’. Waar de lijst de vorige keer nog uit 63 Nederlandse organisaties uit het midden- en grootbedrijf bestond, telt de lijst nu 51 bedrijven.

Deze bedrijven, die als ‘best geleid’ worden beschouwd, mogen zich een jaar lang ‘Best Managed Company’ noemen. “Trots dat wij ons voor de achtste keer Best Managed Company mogen noemen. Het geeft aan dat onze bedrijfsvoering in balans is. Wij willen ons blijven vernieuwen en zijn ons er van bewust dat je dit met het hele bedrijf doet. En deze waardering is het bewijs dat we wederom op de goede weg zijn”, aldus Biense Dijkstra, directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma.

Het programma Best Managed Companies
Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit Utrecht is ontwikkeld. Dit model onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies zowel intern als extern.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.