Bouwbedrijf Huitema Vallinga neemt Bouw en restauratiebedrijf De jong over

Bolsward- Bouw- en restauratiebedrijf de Jong B.V. te Workum is overgenomen door Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. te Bolsward. Vanaf 1 januari 2016 is het bedrijf een dochteronderneming van Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V.

De dochteronderneming gaat verder onder de naam Vallinga – de Jong (Restaureren & Bouwen. Vallinga – de Jong is gespecialiseerd in het restaureren van historische panden/gebouwen, onlangs is het Stadhuis te Bolsward en De Sneeker Waterpoort gerestaureerd. Ook voor onderhoud en klassieke nieuwbouw kan u terecht bij Vallinga – de Jong (Restaureren & Bouwen).

De voormalige eigenaar Sjirk de Jong (Bouw- en restauratiebedrijf De Jong B.V. te Workum) blijft werkzaam binnen Vallinga – de Jong. Komende jaren wordt de kennis en specialisatie van het restaureren overgedragen. Door de overname beschikt het bedrijf over meer personeel en zijn er kansen om grotere projecten aan te nemen. Sjirk de Jong vindt het prettig en heeft een goed gevoel dat op deze manier het bedrijf kan groeien.

De bedrijven zijn echter geen onbekenden van elkaar, want enkele jaren geleden hebben ze de Martinikerk te Bolsward gerestaureerd. Deze samenwerking was prettig en tevens goed verlopen met een gewenst resultaat.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.